Påskestrikk

IMG_9898.JPGHei og god påske.
Sjølv om eg er i permisjon så får eg litt feriekjensle, for påske er den aller beste høgtida synes eg. Ein slepp unna gåve-stress og kjøpesenter, og får masse krim og fine dagar ute. Planen for påska er i alle fall og gå på trilleturar og nyte familielivet, og gjere alt for å unngå stress og mas. IMG_9901.JPG

Dagane går sjølvsagt helst til baby-relaterte ting, men mellom slaga får eg tid til å strikke litt. Nå har eg lagt opp til eit stort og fint sjal som heiter Line Break Shawl (søk det opp på ravlery). Fyrst tenkte eg at oppskrift på engelsk blei for vanskelig for meg, men så etter å ha sett litt nærare på oppskrifta fant eg ut at det var overkommelig. Det er i alle fall overkommelig for meg som er i ammetåka så då er det håp for dei fleste. Garnet synes eg er heilt nydelig og garnbyttene ser ut til at det glir i kvarandre, eg er så fornøgd med dette prosjektet. Eg ser så fram til å få eit fargerikt og stort sjal. Meir oppdatering kjem seinare.

IMG_9924.JPG
IMG_9926IMG_9927

One thought on “Påskestrikk

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s