Din mamma

Nå er eg din mamma. Rett over midtnatt 2. mars blei eg mamma til ein velskapt gut. Eg har aldri kjent ei slik lykke som det eg gjorde då eg fekk deg opp på mitt bryst. Det er det finaste eg har opplevd i mitt liv. Eg kan ikkje forklare det, men det er mykje sterkare kjensler enn ein forelsking eller noko ana eg har kjent på tidligare. Å vere din mamma er den viktigaste jobben eg noko gong kjem til å ha. Eg kjenner meg så heldig som gradvis blir meir kjent med deg, er med på å danne ein grunnmur for livet ditt og får vere din mamma. Eg kunne ikkje ønska meg meir, lykkebarometeret er overfylt!

IMG_9835.JPG
Det er ingen av strikkeplagga som passar enda, alt er for stort. Men eg pakkar han inn i byssanlull-teppe som eg har strikka frå Klompelompe, det likar han godt.

2 thoughts on “Din mamma

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s