DIY: Små-oppbevaring

IMG_9715
Hei og god sundag!
Eg har nok litt dilla på boksar, korger og ana småoppbevaring. Eg likar tanken om at alt skal ha ein fast plass, sjølv bindersar og i mitt tilfelle bruka stearinljos skal oppbevaras smart. Det er ikkje slik at alt sjå meg har ein fast plass, tvert imot, men eg er på veg til orden og smart oppbevaring.

Nå skal eg vise fram ein enkel og billig måte, der ein kan lage dekorativ oppbevaring.

IMG_9712.JPG
Du treng: Linjal, blyant, kontaktplast frå panduro, saks, linjal og ein boks.

Klypp til mål og gjer det så nøye som mogleg. Fest på kontaktplasten, dette er litt plunder men ein må berre prøve seg fram. Sett på ein merkelapp eller dekorer med andre ting om du vil.
IMG_9718Kanskje nokon lurar på kva eg skal bruka stearin-stumpane til så skal eg lage tennbrikettar med smelta stearing og konglar. Eg fekk det gode tipset og vil prøve det sjølv i løpet av året. Litt for seint å plukke konglar nå, så det prosjektet får vente på seg.

One thought on “DIY: Små-oppbevaring

  1. Oi, plutselig hadde jeg flere innlegg å lese hos deg, så koselig 🙂 Elsker sånne ryddeinnlegg, blir alltid så inspirert. Jeg er inne på samme sporet selv, og vil kvitte meg med klær som aldri blir brukt, interiørting jeg er lei av, gamle blader og bøker jeg aldri vil lese igjen osv… Det gir lykkefølelse å se at det blir tommere i skuffene, ledig plass i bokhylla og oversiktlig i garderoben. Det gir meg også lyst til å være mer bevisst på hva jeg kjøper. De siste par årene har jeg vært veldig flink til å ikke impulskjøpe garn uten en plan, og heller bestemt meg for å kose meg med garnkjøpet når jeg vet hva jeg skal lage.

    Så flink du er som har begynt å gjøre ferdig ufoene. Jeg vil gjerne bli flinkere til å slappe av med strikkingen, og ikke lage meg ufoer fordi jeg «må» strikke 5-10 prosjekter samtidig (stress!). Holder man heller på med 1-3 om gangen, så blir man jo faktisk fortere ferdig med ting også 🙂

    Gleder meg til å følge bloggen din i enda et år 🙂 klem fra martine

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s