Strikking

God morgon.
Eg likar å stå opp tidlig, då tek eg meg alltid tid til litt strikking før eg reiser på jobb. Det er ein fin start på dagen, for då får eg litt ro før den travle dagen er i gang. IMG_8723.JPG
Akkurat nå held eg på med hemmelig gåvestrikk og denne 70-talls jakka som er i frå Den store guttestrikke boka. Eit enkelt strikketøy som nesten strikkar seg sjølv, godt med strikketøy som ikkje krev så mykje teljing og tenking. IMG_8732.JPG
Eg har så lyst til å bestille masse nytt og mjukt garn, det er alltid så mykje fint på hausten. Nye fine oppskriftar og fine haustfargar, eg klarer nesten ikkje å halde meg. På Instagram er det så mykje fint, mange som designar eigne oppskriftar og mange som bestiller utanlandsk garn. Det er alltid spennande med noko nytt men eg får glede meg over dei prosjekta som eg held på med nå. Ha ein fin dag!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s