Vakker vårdag

Nye blader i posten, fri på ein fredag og solskin gjer denne dagen ganske så bra. Nå som eg har heldt på å sådd så har eg funnet ut at eg har gjort nokre nybyrjar-feil. Eg har sådd frøa altfor tett, så noko har eg klart å fordele i nye avispapir-potter, mens noko ana må eg prikle som det så fint heiter. Eg er fryktelig spent på om det i det heile tatt blir noko i minikjøkenhagen min, – eg får bare prikle og ordne på så best eg kan.

DSC_2561.JPGDSC_2568.JPGDSC_2564.JPG

Ha ein fin vårdag!

2 thoughts on “Vakker vårdag

 1. Våren er den fineste tida spør du meg! Har du noen inspirasjon til pynt og mat til 17.mai? Hvor skal du ta over garden? Kommer dere til å ha dyr? Ønsker deg en fin pinse og 17.mai! Håper du vil dele detaljer fra din bunad

  Likar

  • Heilt enig! Her trur eg det blir enkel pynting, har plukka nokre kvistar og
   tenkte å kjøpe ein bukett. Eg skal ta over ein gard i Telemark. Ikkje sikre enda.
   Ynskjer deg og ei god pinse og 17.mai feiring!

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s