Såtid

Våren er jammen meg ein uføreseieleg tid, i går var det heilt kvitt mens i dag er det sol og ikkje langt i frå å vera bart. Eg ser at krokusane er på veg opp frå blomsterbedet og graset byrjar å bli grønt. Ei herlig tid som ein berre må nyte ved ledige stunder.
DSC_2530
Eg har nokre hageplaner for denne sumaren, ikkje dei aller største på grunn av at me skal ta over garden og vil derfor ha nok å jobbe med framover. Men litt vil eg få til uansett, ein må jo uansett starte i det små. Eg skal planlegge min framtidige hage i grove trekk og stelle med hagen her me bur nå. Eg skal for det meste så i krukker og plante ut nokre laukblomar. Eg skal prøve å lære hunden i huset at han ikkje må la seg freiste til å herje med ein syrinbusk eller leike opp i bedet, før eg investerer i planter og buskar.

Fleire av inne-plantene mine har fått gjennomgått av dei firbeinte ovanfor, så tilvenning av å omgås planter og buskar utan å bruke dei som leike er heilt nødvendig før eg kan starte med heilt dei store prosjekta. I glaskarmen veks det litt av kvart, herlig å sjå at eg får det til. Veldig moro, sjølv om det sikkert er idiotsikkert.

DSC_2527

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s