Palmesondag

DSC_2390

God påske!
Sjølv om eg har fri så vaknar eg tidlig på morgon, eg prøvar å lukke augo litt til men det går ikkje. Eg prøvar å lukke augo igjen, det nyttar ikkje. Eg må bare opp.

Her i heimen er påska i full gang. Lammelåret ligg i frysaren, eg har kjøpt inn til karse og eg skal måle på egg. Eg håpar at det kjem tante – og onkelungar her i påska for då kan ein halde på med litt formingsaktivitetar. Eg må og få med meg litt påskekrim og strikke ein god del. Eg har eit mål å bli ferdig med Yndlingskufta i løpet av påska, har berre armen igjen og det burde gå lett.

DSC_2388

Det kjem fleire innlegg slengjande inn i løpet av påskeferien. Eg vil oppdatere med litt kjøkenhage, DIY, baking og sjølvsagt – Strikking! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s