Chunky wool

Fyrste gongen eg hørte om det så berre lo eg, «strikke med pinnestørrelse 30 liksom..». I det siste har eg kome over fleire og fleire bilete på Instagram av overdriven grovstrikk.
Eg får liksom ikkje heilt bestemt meg, er det kult eller blir det bare too much? Eg tenkjer sjølvsagt at det ikkje er noko godt for hendar og ganske så stive og upraktiske plagg, men likevel – så statement.

Dei norske garnleverandørane ligg litt bak enda, Pickles byrja sin bedrift med grovstrikka puffar og held fram med grovstrikk. Skappelgenserane er nokså grovstrikka, men langt i frå dette. Lite av dette på det norske markedet, heilt til eg kom over at interiørbutikken Feel har byrja med eige garn – og der har dei skikkelig grovstrikka klede.

1
http://www.hibridblog.com

hibrid-10.jpg

http://www.hibridblog.com 
Eg elskar strikk i interiøret, så tøft det blir.

1e02711f536e6a883bdb7bbd0095f67c
http://honestlywtf.com

12386673_10153290926365836_1572290960_n.jpg

Skjermbilete av Instagram profilen til Feel (feel_Norge)
Min søte mamma kjem nok til å riste på hovudet når ho ser denne trenden, men eg trur likevel at eg vil driste meg til å prøve å strikke noko med så grove pinnar. Eg kjem nok ikkje til å bruke ein så grovstrikka genser så ofte, men eg er veldig freista til å prøve.

Kva synes du? Tøft eller too much?

2 thoughts on “Chunky wool

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s