Vintertid

Hei 2016!
Eg er glad for at joli er over, det er heilt greitt og hive ut pynten og treet før kvardagen byrjar. Nå er me inne i ei fin vintertid med strikkekveldar, utedagar og ei tid for å bli inspirert. Inspirert av interiør, baking, mat og naturlandskap. Hjå oss har det skjedd endringar i romjoli, – me har fått oss bikkje! Me er glade, stolte over å ha fått Simba i hus. Ein golden retriever som gjev oss mykje glede, nokre våte skvettar på golvet og mykje jobb. Det er utrulig moro å sjå korleis katten Pascal og Simba har gradvis lært kvarandre å kjenne. Me har det fint i lag, me bur i eit lite hus og det fungerer overraskande fint. Det har sin sjarm, sjølv om eg tenkjer det ville vore fint å hatt meir plass til ting og tang.
DSC_1920
Til jol strikka eg nokre jolegåver, her er klutane som eg laga. Hadde dei oppi korger med mykje ana godt og pakka korga i cellofan og ei fin sløyfe. Eg synes det er morosamt å gje slike gåver. Eg strikka og ein genser til veslesyster, men den har eg ikkje bilete av enda.

Her er Simba og Pascal, eg er så glade i dei at det finst ikkje ord. På dagtid er dei inne i lag, det går veldig fint. Dei er veldig opptekne av kvarandre og held kvarandre med selskap.

Ha ei fin vintertid!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s