Brodering

I sommar byrja eg med litt brodering, veldig enkelt med berre korssting. Eg synes at det er utrulig morosamt, både enkelt og avansert på sama tid. Frå materiell til ferdig produkt så tek det innmari lang tid, men nå vil eg gjerne vise fram to broderi som eg har gjort ferdig.
DSC_1792

DSC_1797

Bilete av sjiraffen er eit broderi som eg har kjøpt på europris, ferdig kit som gjer det lettvint for ein nybyrjar.

DSC_1796
Dette er mitt favorittbilete, det heng i gangen hos oss. Eg kjøpte mønsteret på Etsy, her. Der finn du mange fine mønster, mykje fint. Nål, tråd og og stoffet kjøpte eg på Panduro. Det som eg synes er morosamt med bilete av Pascal i koppen er at det er akkurat slik han er, både ramp og søtnos.

One thought on “Brodering

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s