Enda ein hobby

Eg har lenge hatt lyst til å sy, men har nedprioritert det i ein travel kvardag. Den siste tida har eg måla her i det vesle huset, det har derimot tatt lengre tid enn eg hadde trudd, men nå som eg straks nærmar meg ferdig, så har eg lyst til å gjere noko ana på kveldstid. Eg har fått låne mamma sin gamle symaskin, ei maskin som ho sydde på då ho var på min alder. Akkurat no berre trener eg, festar over- og undertråd, syr på tøystykke og lærer meg det grunnleggande.

_DSC1109

Akkurat nå vil eg berre sjå om det er ein hobby som eg kan trivast med, om eg gjer det, så kan det hende at eg kjøper meg eigen symaskin om nokre år. Men akkurat nå er den maskina eg har fått lånt meir enn god nok til mitt bruk.

_DSC1123
Det fyrste prosjektet som eg skal prøve meg på er ei postlomme som hengas på veggen, bare ein slik sak som ein heng opp på veggen og kan legge postkort i. Eg startar i det enkle, stoffet eg skal bruke heng på korga mi, nydelig stoff.

_DSC1112

Ville bare kikke innom, ha ein fin dag!

One thought on “Enda ein hobby

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s