Livsnyting

I dag har eg og Pascal drive på med noko som heiter livsnyting. Me har ete frukost, kosa litt, leika og kikka på fuglane som flyg forbi snuta til veslepus. Pascal vil så gjerne fange ein fugl, han sit på rekkverket på verandaen og ventar på byttet sitt. Sjølv om det blir for vanskelig å fange ein fugl, så har han fanga ei fluge. Det er jo ein viktig milepæl for Pascal.

_DSC1401

_DSC1395

_DSC1392

Akkurat nå så kosar eg meg med ei bok som heiter Du elsket alltid havet skrive av Lucy Clarke, ei spennande feriebok. Den handlar om eit dødsfall og ei reisedagbok, meir vil eg ikkje sei. Eg gler meg til å finne ut kva som har hendt.
Nå skal eg ut og kose meg enda litt meir, ha ein strålande dag!

2 thoughts on “Livsnyting

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s