Womankind

image

Hei.
Nå har eg tatt sommarferie. Eg er endelig ferdig med mine 3 år på førskulelærarutdanninga, tenk på det, det har gått så fort og eg har lært så mykje. Eg angrar ikkje ein dag på at eg tok denne utdanninga, det kjennes bare riktig ut.
Nå skal sommarferien nytas, lesa bøkar, strikke, drive med hagearbeid og besøke venner.

På fredagen henta eg eg liten guttepus på 12 veker, han heiter Pascal, oppattkalla etter mitt store idol. Pascal er ein utrulig snill, kosen, leiken, sosial og tillitsfull katt. Eg blei forelska i han ved fyrste blikk, han er bare så god! Einaste problemet er at han hoppar opp på fanget mitt kvar gong han ser ein tråd eller eit garn. Det er faktisk fryktelig irriterande, han prøvar og bite av alt som han kjem over. Han har fått restegarn frå skappeljakka, men det er ikkje like spennande som det som eg har.

image

Pascal er dessutan veldig nysgjerrig, han hoppar opp på bordet mange gonger dagleg, det får han ikkje lov til. Sjølv om eg er streng så føler eg ikkje at det nyttar, han bare hoppar opp igjen, et på blomane mine og gjer seg upopulær. Han tek att på sjarmen, for han er fryktelig søt.

image
Ha ein fin dag!

2 thoughts on “Womankind

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s