Nytt strikketøy

image image

Nå har eg kome i gang med eit nytt strikketøy, denne gongen er det rosa. Det er så utrulig mange fine oppskrifter og velje på, clarakjolen, matrosgenser og immietee for å nemne noko. Viss du ikkje kjenner til desse oppskriftene burde du søkje på instagram # for der ligg mykje inspirasjon. Eg endte på ei oppskrift frå sandnes garn, ei kortbukse med selar, det er jo så snålt. Alltid moro med nytt strikketøy, ikkje så moro når ein må feste trådar. Ha ein strålande dag!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s