Tilleggslitteratur

Hei og god morgon.

Nå har eg offisielt budd saman med min kjærast i ei veke, eit lite jubileum som skal feiras med pizza og vin. Akkurat no bur me i eit flyttekaos, det ser virkelig ikkje ut, ingenting er på plass sjølv om eg ryddar og vaskar så ofte eg har tid. Når me har kome meir på plass skal eg vise fram dette koselige huset, eg ser mykje potensial her.

image

Eg skal straks reise ned på biblioteket for å lese nokre kapittel, skulle ynskje at bolig pluss var pensumlitteratur akkurat nå. Draumer meg vekk i nordisk design og reine linjer.

Ha ein fin fredag!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s