Mindfulness: Fargebok

Hei!

Nå har eg levert bacheloroppgåva mi, tenk på det, snart er studietida over for denne gong. Det kjennes ut som i går då eg møtte opp på høgskulen både spent og nervøs, umedviten om korleis dette studiet skulle endre meg som person. Det har vore ei fantastisk reise, eg har blitt kjent med nokre fantastiske jenter og eg har lært så mykje. Nå ventar det ei ny epoke i livet mitt, det skal eg fortelje litt om seinare.

Sjølv om eg har levert bacheloroppgåva mi, har eg framleis nokre eksamenar att, så eg kan ikkje slappe av heilt enda. Dagane mine går stort sett til å lese fagteori, nokre dagar går det fint, mens andre dagar er forferdelig tunge og slitsame. Her om dagen trudde eg at eg hadde nådd botnen, eg var så sliten at eg hadde tvil om eg i det heile tatt orka å fullføre utdanninga mi (ei klype salt). Tilfeldig kom eg over ein artikkel i Varden, der det sto at dessa populære fargebøkane hadde positiv effekt i førehald til eksamensstress. Fargebøkane hadde sama effekt som strikking, så dette måtte eg bare prøve. Så då får eg bruke begge hjernehalvdelane, den kreative og den akademiske.

Eg har teikna i nokre dagar, ein blir jo så hekta, for det er utrulig morosamt. Det er så lenge sidan eg har fargelagt, hugsar at eg gjorde det mykje som barn. Det er verdt og prøve om ein sit med nasen i skulebøkane og treng ein pause som ikkje inneheld facebook statusar som berre er til irritasjon og plage. Folk som skriv statusar som liknar på ein karakterutskrift, slutt med det!

 

DSC01196

DSC01198

Ha ein fin kveld!

2 thoughts on “Mindfulness: Fargebok

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s