Trøstestrikk

Herlig med vår!

Det er den finaste årstida, og eg gler meg til alle koselige hendingar som skjer utover våren. Det blir nok til tider frustrasjon og stress, men og ein heil del kos og gleder!

Sjølv om våren er vakker så held eg på med litt trøstestrikk. Eg har strikka feil på eit prosjekt som eg held på med og må derfor rekke opp heile greia. Når slike ting skjer blir eg så fortvila og umotivert at eg treng nokre dagar, veker og av og til måneder for å lade opp til eg skal rekke opp og starte på nytt. Det er kjedelig, men min kloke mamma seier at det er betre å rekke opp og starte på nytt enn å irritere seg over eit prosjekt som ein ikkje blir nøgd med i ettertid. Det er jo sant, men eg treng litt tid og har derfor starta med ein spennande strikkeprosjekt som gjev litt trøst:

image

Nemleg den fine perlemorsgenseren som kjem frå paelas. Eg strikkar den i eksklusivt garn frå sandnes, alpakka silke som inneheld 70% babyalpakka og 30% silke. Utrulig fin den blir, eit morosamt prosjekt!

image

Eg laga meg også ein god og enkel lunsj i dag. Eg blanda saman chiafrø og biola bringebær til ein passande konsistens og hadde frosne bringebær inntil, veldig godt om ein likar slikt.

Ha ein fin vårdag!

2 thoughts on “Trøstestrikk

  1. Godt sagt!! Har du forresten fått deg kjæreste, gratulerer? 🙂 Du tar så mange fine bilder og jeg kan tenke meg du er like flink med interiør, var veldig fin med kort hår forresten

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s