Islenderen

Heisann.

Nå kom eg nesten akkurat inn døra etter ein fin skitur, etter ei lang periode med praksis og store skriftlige arbeid kan eg endelig ta litt fri. Det er meiner med litt er at nå framover blir det travelt med bacheloroppgåve, flytting, eksamen og sosiale tilstelningar. Det blir nok ei tid som kjem til å gå kjempefort, men sjølv om eg er travel så har eg alltid tid til strikketøyet mitt.

image

Så til overskrifta. Islenderen. Eg synes at Islendergenseren er utrulig fin, men ser for meg at den kan bli litt kjedelig å strikke. Eg synes den tradisjonelle varianten er fin og klassisk men når Sandnes garn hadde strikka ein modell i marineblått synes eg den var heilt utrulig fin. Eg får liksom ikkje heilt bestemt meg, om eg i heile tatt vil starte på eit så stort prosjekt og kva for fargar eg skal velje. Dei er fine på kvar sin måte, klassisk eller moderne?

image

image

Bildene er lånt frå sandnesgarn.no

3 thoughts on “Islenderen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s