Soft Alpakka


IMG_0175

Nå er eg endelig ferdig med denne nydelige perlestrikka genseren frå Sandnes garn. Oppskriften er frå heftet 1316 Do it yourself, garnet er soft alpakka, eit herlig mjukt garn med gode egenskaper. Varmeregulering, sjølvrensande (nok å lufte den) og dessutan er det ikkje eit garn som loar mykje, bare litt.

Eg elskar den friske mintfargen, tenkte det ville blitt fint om eg hadde ei mørk skjorte under genseren, det er i hvert fall slik den blir stylet i heftet. Denne genseren blir heilt klart bruka mykje framover, den passar så godt inn i min
«eg er ein nerdete student»-stil som eg kjøyrer nå.

20140915_09354420140915_09372420140915_093050

Ha ei fin veke!

2 thoughts on “Soft Alpakka

  1. Sykt fin! Hvor høy er du egentlig og hvor mye veier du? Slank og fin er du? Hvor mye trener du i i uken 🙂 kjenner du Åshild som vant det nye jenta? Hun er så søt

    Likar

  2. Får vi sett bilder av leiligheten din. Du har tidligere snakket varmt om ditt elsk til interiør. Jeg ser for meg at du har et nydelig leilighet.

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s