Strikkehaust

Hei. Nå er det skikkelig haust og det er så koselig. Eg er klar for lange kveldar med strikketøy, te og smuldrepai. Nå har det koma masse fint frå Sandnes garn, nytt tweed garn, siste Leila Hafzi kolleksjonen og ein god del hefter. Eg får så dilla! Akkurat nå held eg på med to strikkeprosjekt:

Ei flettejakke med mohair garn og sandnes easy som eg strikkar i pinnestørrelse 10. Den blir tjukk og veldig varm. Det er nesten slik at eg håpar på 20 minus grader slik at eg får bruka den.

IMG_3987.JPG

Det andre strikkeprosjektet er ein flettegenser i alpakka, strikkenivå avansert. Blir spennande å sjå om eg klarer det.

IMG_4134.JPG
Ha ein fin strikkehaust!

4 thoughts on “Strikkehaust

 1. Du er så flink til å strikke! Jeg har så lyst å strikke et plagg selv, men det tenker jeg ikke blir noe av. he he! Lenge siden du ha blogget, hva har skjedd siden sist. Synes vi skal få en liten update. Hvor langt har du feks kommet i studiene osv 😀
  Ha en fin dag videre. Blir spennende å se hvordan disse plagene blir til slutt

  Likar

  • Det ser værre ut enn det er, om ein synes det er moro så er det ikkje noko problem. Skappelgenser er ein lett start. 🙂
   Eg er på siste året og gledar meg til å arbeide nå.

   Likar

 2. Kjenner meg så igjen med det å få dilla. Sandnes garn har kommet med utrolig mye fint i det siste. Jeg liker aller best det nyeste Norske Ikoner, med gensere og kofter. Der vil jeg bare strikke ALT, og har allerede garn til to prosjekter. Det er så mye fint at man nesten får litt panikk – hvordan skal man rekke alt?
  Jeg gleder meg også til koselig mørke kvelder, med stearinlys, kake og te – og strikketøy, så klart! Høsten er en fin tid.
  Gleder meg til å se ferdig plagg fra deg 🙂

  Likar

  • Ja, heilt enig, eg elskar den eirejakka, den som er på coveret, likar så utrulig godt det mønsteret. Eg anar ikkje, haha, alt ana blir lagt litt til sides når eg er inne i mi strikkeboble 🙂

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s