Italiensk på menyen

I dag kom den siste eksamenskarakteren, så nå har eg offisielt bestått andre året av førskulelærarstudiet. Eg blei hoppande glad når eg såg at eg hadde fått toppkarakter på pedagogikk, utrulig moro, den skal eg leve lenge på. Så da blei det feiring med italiensk pizza og tiramisu til dessert.

20140624-173428-63268097.jpg20140624-173428-63268692.jpg

Oppskrift på pizza fant eg i kokeboka til Trine Sandberg, Trines mat heiter boka. Eg lagde ein med blåmuggost og ein med mozarella. Det var så utrulig godt, til og med for dei kresne.20140624-173429-63269239.jpg

Til dessert lagde eg Tiramisu ala Pascal, som er  frå hans dessertkokebok. Den er ikkje spesielt søt, bare fyldig med smak av mascarpone og kaffi. Eg strevde litt med kremen, den heldt på å skilje seg, men då sette eg den i eit varmt vannbad og eg fekk redda den. Den var så utrulig god på smak, men veldig mektig.

Ha ein fin kveld!

4 thoughts on “Italiensk på menyen

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s