Summer wool

Nå har eg kjøpt eit nytt strikkeprosjekt til lange ljose kveldar, det var på tide. Eg skal strikke vimpel-tee, som er ein lett topp med trekantmønster som er i frå pickles. Gledar meg til å sjå korleis fargane blir sammen, rosa og lys oransje. Eg likar dette garnet fordi det er så friske fine fargar og for at det er mjukt garn som er blanding av merino og bomull.

20140427-191948.jpg

20140427-192006.jpg

2 thoughts on “Summer wool

  1. Å, så fine farger! Denne tror jeg blir herlig sommerslig, og jeg gleder meg til å se resultatet! Jeg har aldri prøvd Summerwool, men etter å ha hørt veldig mye skryt, så frister det 🙂

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s