Treningsupdate

For ei nyydelig påske dette har vore, eg har kosa meg så mykje at det tok nokon dagar før eg forsto at det heile var over. Eg har jobba litt, lest litt, gått på ski med rosevin i sekken, lagd mojitos for den store gullmedaljen og endelig fått lest «Det uimotståelige blåbærbakeriet». Det einaste som har stagnert litt er strikkinga, eg har lenge holdt på med garnslanking, men nå er eg så lei at eg må nok strikke noko til meg sjølv!

Så til overskrifta, om våren er eg mest ivrig på treninga. Det kjennes så lett og ta seg ein tur i skogen eller stikke innom på treningsstudioet. Å trene kondis synes eg er enkelt og moro, ein treng bare god musikk så gjeng beina av seg sjølv. Styrketrening derimot, det synes eg er vanskelig. Litt fordi det er bare dei stooore muskelmennene som brukar frivektene, og da føler eg meg fryktelig liten og søt i forhald. Ein ana grunn er at eg føler at eg kan for lite om det, korleis sette sammen eit styrketreningsprogram for eksempel?

20140425-191243.jpg

20140425-191421.jpg

Så då kjøpte eg Anne Marte Sneve si nye bok, som inspirerar og motiverer. Trur dette lover bra, bortsett frå at eg i skrivande stund hiv innpå med potetgull. Ha ei fin helg!

2 thoughts on “Treningsupdate

  1. Hvilket treningsstudio går du til? Jeg er også fryktelig dårlig på å trene styrke, men nå blir det skjerpings. Hva trener du når du trener kondisen? Jogger du ute, mølle osv? Intervaller? Og hvor mange km?
    Har et mål om å klare 1mil. Hehe

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s