Gåvetips

20140304-202111.jpg

Gratulerer så mykje med dagen, kjære Line! 
Takk for gode samtaler, flauser og endelause kveldar. 

Vin, gåvekort og smykke er gåver som stort sett blir satt pris på av mottakaren, men denne gongen ville eg finne på noko nytt og spenstig (ja, spenstig). Derfor lagde eg strikke-kit til Line, med alt ho vil trenge til å strikke ein hals i alpakka. Garnet er utrulig mjukt, varmeregulerande og i vårlige fargar.

Oppskrifta er frå Sandnes garn, hefte nr. 1316 DIY – Knit your style.
Eg skreiv den om, slik at den skulle vera meir tydelig og skreiv ned nokre tips og råd.

Det er så få venninner av meg som strikkar, eg skulle ynskje at det var fleir som tok fram pinnane. Derfor er eg ivrig på å inspirere dei til å strikke for det er ein så fin hobby som eg har mykje glede av, noko eg håpar på sikt at venninnene mine også vil få. Derfor synes eg at dette er eit supert gåvetips, som ein kan gje til den kreative.

20140308-175254.jpg

2 thoughts on “Gåvetips

 1. Så koselig gave! 😉 når kommer kake oppskriften du har snakket om? Hva med interiør? Ser du har noen servicer jeg gjerne skulle ha visst var fra og kostet

  Likar

 2. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
  I have read this post and if I could I desire to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I want to read more things about it!

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s