Plutselig bursdag

20140309-211033.jpg

I dag er eg 23 år, då kan eg legge ut selfie med eit påklistra smil og med nokre visdomsord. Det høyrer liksom til synes eg. Til vanlig har eg nedtelling til denne viktige dagen, men i år har det skjedd så mykje at eg ikkje har rukket å tenkt på alle gåvene og all oppmerksomheten, derav overskrifta.

23 år og halvvegs i utdanninga, tante til tre gutar og tilsynelatende eit plettfritt liv i hvert fall på sosiale medier. Dagen blir feira med spinning
jobbe med oppgåver og husarbeid. Hurra for å ha bursdag på ein måndag! 🎉

20140309-211015.jpg
To selfiar er bedre enn ein, derfor vil eg legge ut dåps-smilefjæs-selfien når eg var så godt i gang. Viktig å understreke at eg har bursdag. Einaste dagen i året eg føler for å spre kvalme rundt meg sjav.

8 thoughts on “Plutselig bursdag

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s