Lovi

20140307-145756.jpg

20140307-145832.jpg

20140307-145900.jpg

20140307-145932.jpg

20140307-145948.jpg

20140307-150002.jpg

Eg elskar dessa Lovi-figurane, dei er så fine, leikene og spesielle.
Løve synes også at dei var spennande, han må alltid utforske viss det er noko nytt som han ikkje har sett før. Eg bestilte figurane på lovi.fi, som er ein nettbutikk i Finland som sender til Norge på få dagar, noko eg garantert skal benytte meg meir av.
Figuane sendas flatpakka i tre, som eit postkort også må du bygge figurane sjølv. Kjempe kjekt!

Nå er eg i gang med å bake dåpskake til ein liten tante-prins, skal legge ut bilder litt seinare. God helg!

9 thoughts on “Lovi

 1. oi så søte de var! skal du henge de no sted?
  spennende med dåpskake, legg gjerne ut oppskriften og hvordan du gjør det! vil så gjerne bli flinkere til å bake men føler jeg ikke får det helt til.

  Likar

 2. Så søte de var! Håper denne iPad appen vil føre til flere oppdateringer!
  Jeg har forresten tenkt å kjøpe meg en iPad. Men usikker på hva slags. Hva slags iPad har du? Er du fornøyd og hva bruker du den til? Noe du vil anbefale? Bruker du den så ofte at det er verdt for meg å skaffe meg en 🙂
  Ønsker deg en fin kveld videre

  Likar

  • Eg brukar min til alt minus skuleoppgåver og nettbank. Eg kjøpte den nyaste, vanlig str i fjor vår og er så fornøgd med den. Nå forstend eg ikkje kva eg gjorde før eg fekk iPad 😉 ha ein fin kveld!

   Likar

 3. jeg skulle til å spørre om det samme. hvor kjøpte du din ipad?
  forresten hvor mange tantebarn har du? når jeg tenker meg om så steller du mye i stand for disse barna. snilleste tanten kan jeg tenke meg;)

  Likar

 4. Veldig søt og ryddig blogg du har 🙂 men synes å huske du hadde en liten elsk på interiør også? Jeg personlig er helt frelst av alt som har med det å gjøre. Kunne du også delt din interesse for dette på bloggen også? 😀 feks noe av det du har, kjøpt eller vise hvordan du har inndregen din leilighet

  Ønsker deg en solrik og fin dag videre

  Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s