9 thoughts on “Vega

 1. For en godtepose av noen votter! Herlig versjon av Vega! Jeg får alltid så lyst å strikke disse hver gang jeg ser noen som har sine ferdige, men det er dessverre alltid noe som klarer å snike i køen hos meg. God helg!

  Likar

 2. Hvordan skal du feire valentines day? Har du kjæreste? 🙂
  Hvor langt er du i utdanningen? Og en ting til, du er skikkelig blond. Farger du det? 🙂 evt bruker du produkter som gjør det så lyst?

  Likar

 3. Hvis ikke, for å gjøre noe mer komisk ut av det hvordan var ditt første forhold?og hvor gammel var du og er denne personen drømmemannen fortsatt? Fortsatt like kjekk som den gang? Ha ha
  Jeg er i et forhold. Tenker på mitt første «forhold» som sykt underholdene, dramatisk og veldig komisk. Kleint å tenke på . Rart hvor annerledes man ser på ting jo eldre man blir. Hva har kjærligheten lært deg opp gjennom året? Ikke minst skuffelser, tårer osv. Ikke vet jeg hvor mange forhold du har vært opp i gjennom. Men jeg tenkte det ville vært interessant for de andre leserne å høre din meining og erfaringer. Vet ikke om du lager et innlegg ut av dette. Noe jeg egentlig håper, Synes å huske dine skriveferdigeter som ganske god 😉

  Likar

  • Det er jo mange ting som er flaut å tenke tilbake på, men likevel
   Er det nokon erfaringar. Ser ikkje for meg eit innlegg, men om eg får barnebarn så vil eg nok fortelle dei litt av kvart, hehe 🙂

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s