Sitjeunderlag

IMG_9756

Denne romjoli har eg faktisk strikka ein del, mest på småprosjekt, men likevel
har eg fått kommentarar på at eg er ein levande strikkemaskin. Eg fullførte den
raude genseren min, eg har strikka babysokkar, eitt smetteskjerf, små vottar og dette sitjeunderlaget.

IMG_9759

Løve måtte så klart teste.

IMG_9786

Det er ikkje det mest spennande å strikke, men med tjukt fritidsgarn og tjukke pinnar så gjekk det heldigvis fort. Eg synes det var litt vanskelig å finne inspirasjon på fine sitjeunderlag, så mitt blei veldig enkelt, men eg tenkte kanskje at eg ville tørrtove/filte dekor seinare.

IMG_9801

Nå håpar eg på godt skiføre!

One thought on “Sitjeunderlag

  1. Må virkelig si du er en racer på strikking. Når det kommer til nyttårsforsetter så er jeg selv veldig dårlig. Men jeg er garantert enig i at jeg ønsker å bruke mer tid på meg selv og på det som virkelig betyr noe for meg. Heldigvis har jeg funnet kjærligheten. Når var det sist gang du hadde en? Ønsker deg lykke til og godt nytt år. Ikke ofte du legger ut bilde av deg selv, at du er pen det skal du ha 😉

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s