DIY

Sandnes garn  har kome med eit nytt strikkehefte som heiter DIY,
altså do it yourself. Eg klør litt etter å starte på noko nytt, det fristar
veldig, likevel må fornuften seta ned foten. Eg må strikke ferdig genseren
som eg held på med nå, eg må bli ferdig med litt jolegåvestrikk,
strikke ferdig babysokkar og lista fortsett i det uendelige.
Eg er glad i å strikke, men føler at det er ein pakkeavtale
som innheld både halvstrikka sokkar og mykje restgarn i alle
kvalitetar. Fleire som har det slik? 

Sjølv om eg ikkje skal hoppe på noko nytt akkurat no så må det vera
lov å drøyme seg vekk i duse fargar, klassiske snitt og design som kjem
igjen gong på gong. Sandnes garn er så i vinden med skappelgarn,
moderne oppskriftshefter og herlig garn.

Modell 6 ( . )Modell 4 ( ... )Modell 5 ( .. )Modell 7 ( . )Modell 10 ( ... )

8 thoughts on “DIY

 1. Det heftet har jeg sett på mange ganger, og jeg synes det er så fint! I dag skal jeg faktisk innom en garnbutikk i byen, og da kan det hende jeg må se på det enda en gang 😉 Jeg prøver også å være litt flink for tiden og ikke legge opp for mange prosjekter samtidig. Nå prøver jeg å få ferdig Tømmerhoggergenseren til kjæresten, samtidig som jeg lengter etter å strikke julevotter til meg selv 🙂

  Likar

  • Så flink du er, prøvar så godt eg kan eg også, så
   det går nok litt i rykk og napp 🙂 Men ein ting er sikkert, ein sparar seg for mykje irritasjon om ein er strukturert på den måten 🙂

   Likar

 2. har du tenkt deg ut i julen? er du noe festløve? hvor ofte tar du deg tid til å «slå ut håret»? fine inspo du har på bloggen,er få privatebilder. i tillegg tl at jeg synes du ikke ska klippe bort ansiktet ditt. du er jo pen

  Likar

 3. om deg selv så skriver du at bloggen også vil omhandle interiør, men dette er noe jeg ikke vil si jeg har sett så mye av. 🙂 kanskje det er noe som kan inspirere deg til å blogge mer om?

  Likar

 4. Hvordan ble julen din i bilder? 🙂 Kommer det et innlegg av den. Lurte også på om du kunne lage et innlegg av kameraet du bruker. Liker kvaliteten på bildene du tar. Er det et kamera du kunne anbefalt andre

  Likar

  • Eg og veslesyster spamma folk på snapchat, så ikkje så mange forskjellige bilder blei tatt faktisk. 🙂 Trur ikkje det kjem innlegg på den. Eg tek bilder med canon speilrefleks, ipad og samsung note, så litt variert kvalitet er det på bloggen. Fortsatt god jol!

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s