3 thoughts on “Pickles Angora

 1. Å, det blir nok en fin genser! Hvordan liker du å strikke med det garnet? Jeg synes det røyter litt for mye for min smak, men det er jo veldig deilig og mykt. Knæsj farge du har valgt! Omslagstrøyen i forrige innlegg var bare helt herlig ❤ Du er så flink å strikke!

  Likar

  • Eg synes garnet er godt å strikke med, ikkje så pusete som eg hadde forventa. Det røytar jo, men har hørt at det kan hjelpe og fryse ned genseren, så det vil eg prøve på.
   Veldig spent på resultatet 🙂

   Likar

   • Jeg har også hørt om fryser-trikset, men har ikke prøvd det selv 🙂 Jeg har hittil bare brukt angora sammen med en tråd alpakka i en lue, og som striper på Frøken Seiler-genseren, og det røyter ingenting i bruk 🙂 Lykke til med strikking, og kos deg masse innimellom eksamenslesing 😉

    Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s