Mjau

løve
Her om dagen hoppa Løve oppi mitt rotete klesskåp og begynte og
«ha seg» med fuskepelsjakka mi, han er kastrert men lysta er der fortsatt.
Bra for han. 
bilde
kkkkkkkoolhhh
Så godt og få legge seg i sekken min.
20130119_144054kjjjjIMG_8625

Det blei mykje kattebilder her, men eg må berre legge ut bilder av hjerteknuserane
mine. Dei er så herlige på alle måtar. Smeltar matmor-hjertet!

7 thoughts on “Mjau

 1. Hvorfor blogger du ikke så ofte mere? Likte bedre din tidligere blogg, da de var mer personlige preg og bilder rundt det, enn denne bloggen her. vet ikke hvorfor du sluttet å skrive og ta bilder slik som du engang gjorde. Husket da du kom på nettsider osv. rart du sluttet etter det?

  Likar

  • Eg veit, savnar den av og til også, likevel følte eg ikkje at det var slik eg ville at ting skulle vera, det er jo ein ærlig sak. 🙂
   Når eg blir vaksen og har jobb så synes eg ikkje at det er moro at
   kven som helst kan bla tilbake i arkivet som eg skreiv i den alderen. Denne bloggen legg eg ikkje mykje jobb i, eg vil bare ha den slik at eg kan koma og gå som eg vil. Det er tross alt ikkje ein jobb for meg, det er ein liten hobby. Før hadde eg eit større behov for å bli «sett», mens nå betyr ikkje det så mykje lengere.

   Likar

 2. Ja jeg ser den. må si du har blitt ganske moden på kort tid. hva fikk deg til å innse dette? det kommer vel en tid for alle da man innser at enkelte ting ikke er så viktig lengre. hva mener du med å bli «sett», mener du oppmerksomheten og bekreftelsen fra andre?
  denne bloggen er jo søt, selv om du ikke skriver så mye i hver innlegg er det jo koslig å dele personlige bilder. ikke nødvendigvis altfor personlig. men må si det er lite bilder av deg her, kan ikke akkurat si vi vet hvordan du ser ut. et ganske så anonymt blogg i forhold til den tidligere altså. he he he

  Likar

 3. forresten på den siste bloggen så «datet» du noen. og du skrev mye om kjærlighetsfronten på humoristisk og sarkastisk vis. asosierte deg med damene på sex og singelliv.. husket jeg synes det var bra skrevet og lo mye av det. dater du noen nå eller er du i et forhold?

  Likar

  • Haha! Ja, huff, tenk på det.. Når venninnegjengen samlast snakkar me jo om gutar og dating, slik som eg reiknar med at mange jentegjengar gjer. Eg har vore singel i to år nå, sidan studiene tek så mykje tid så ser det ut som eg kjem til å forbli singel 🙂

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s