One Step Closer

Hei!
Nå er eg inne i ei periode det alt skjer på ein gong, både i forhald til joleforberedelsar og
på høgskulen. Eg kjenner at det skal bli utrulig fint med joleferie tidlig i år, då blir det
baking og kvalitetstid med venner og familie.
Ha ei fin førjolstid!

4 thoughts on “One Step Closer

 1. Åh, så koselig med juleforberedelser ❤ Jeg fikk jammen lyst å lage noe fint selv også nå. Jeg ble ferdig med siste kalendergaven til kjæresten i dag (eller, nå lyver jeg litt, for jeg strikker enda som bare det for å få ferdig et par raggsokker til han). Jeg gleder meg til å pakke alle inn! God morgen-genseren går det så som så med, jeg har så mange juleprosjekter som må avsluttes først. Men det klør i fingrene etter å få fortsette på den, for garnet er så mykt og fint. Har strikket bolen, så nå har jeg forstykket, bakstykket og armene igjen.
  Jammen ikke lett å være konsekvent med det man holder på med når det er så mye fin inspirasjon å hente i bloggverden 😉
  Ha en fin kveld, klem fra Martine

  Likar

  • Ikkje sant, altfor mange prosjekter
   før jol, eg også har utsatt fleire
   prosjekter til eg blir ferdig med jolegåvene.
   Lykke til 🙂

   Ha ein fin dag!

   Likar

 2. Jeg har en kjempe ide, og egentlig kunne jeg trengt litt hjelp! 🙂 Skal feire førsjulskveld med kjæresten, og ville stelle istand masse julemat. Kunne du laget innlegg og gode tips til julemat/ desserter/bakst,slags grønnsaker som passer til hva feks osv:D

  Likar

  • Hei 🙂
   Så utrulig koslig det hørtes ut, heldig kjærast. 🙂
   Eg er usikker på om eg har tid til og lage eit
   slik innlegg du spør om, det finnes eit
   hav av kokebøkar med mykje inspirasjon!
   Masse lykke til!

   Likar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s