Bakeglede


Det er ikkje mange ting som slår det å vakne tidlig ein morgon utkvilt og klar for ein ny dag. Dette skjer ikkje så ofte om hausten, sidan dette er årstida der eg føler meg mest trøtt. I dag har eg baka vaniljemuffins, det luktar bakverk i den vesle hybelen og eg synes at det er så koselig.

Nå skal eg på cupcake-kurs med Manuela Kjeilen, bakebloggaren som er aktuell med to nye kokebøkar som eg verkeleg gleder meg til å slite ut. Ha ein fortsatt fin sundag!

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s